Programarea se anulează cu o zi înainte, astfel se consideră efectuată!
0727.544.311

Aceasta clasă este concepută pentru mame și bebelușul ei(nemergător), activitate desfășurată pe o perioadă de 40 minute.

Necesitatea acestei activități fizice vine in viața noastră încă de la primele săptămâni, ajutându-ne să cunoaștem deprinderile igienico-sanitare necesare menținerii stării de sănătate.

Cu acest tip de activitate, mama iși formează o ținută corectă atât în poziția șezând cât și în deplasare. Împreună percep componentele de localizare și spațiale, în prima lună de viață bebelușul poate să ridice bărbia, la 2 luni pieptul, după 3 luni incepe să prindă obiecte și chiar să le mențină câteva secunde, între 4 și 6 luni ajunge de la a sta rezemat , la a sta în poală sau pe scaun iar la 7 luni șade singur fără mamă.
Mama ajută la stadiul de inițiere pentru deprinderile fundamentale, prin diverse exerciții pentru pregătirea stadiului de mergător(calitate motrica).

Aceste elemente din gimnastică pe care mama le execută duc la sculptarea corpului postsarcină, ajută la coordonare, orientare și ritm, nu în ultimul rând crează un manifest cooperativ și spirit de echipă